Strong As Life | Manifest
Vårt levnadsmotto är att allt du ger i livet får du tillbaka, med små medel kan du göra stor skillnad. Vår vision är att bidra till en starkare, snällare och rättvisare värld. Inget jag, inget du, inget vi, inget dem. Oss!
Strong As Life
16743
page-template-default,page,page-id-16743,page-child,parent-pageid-16741,theme-strongaslife10,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,pihl-title-hidden,columns-4,pihl-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

MANIFEST

Kollektivet Strong as Life.
En blogg som växte in i en gemenskap som idag vuxit till en stort kollektiv människor världen över som tillsammans tagit ansvar. Vår passion definierar vårt syfte, vår dedikation bär fanan av förändring och tillsammans skapar vi en förståelse och samarbetsvilja mellan likasinnade människor och organisationer. Tillsammans inspirerar vi till en bättre planet!

Vi är Strong as Life.
Strong as Life är ett socialt företagande inom hälsa och välbefinnande som kommunicerar till hjärtat av människan. Ett kollektiv byggt på unikheten hos varje individ som kommer tillsammans som en. Det är ett kollektiv byggt kring passion för hälsa som inte bara investerar i utveckling för sin egen del, utan också har ett starkt bultande hjärta för andras.

Med stor kraft kommer ett stort ansvar.
Vi tror på den enorma kraft vi har som människor och de fantastiska resultat som kan uppnås då man jobbar tillsammans. Som människor på denna planet och som invånare av denna värld bär vi på ett stort gemensamt ansvar.

Vi tror på att allt du ger får du tillbaka.
Vi föreställer oss en värld som får genom att ge. Vår riktiga valuta i livet är den påverkan man har hos andra, våga ge och du kommer att få tillbaka!

Vi vill göra skillnad.
Vi uttrycker vår tro samt förstärker hoppet genom att skapa möjligheter för barn som lever med limiterade tillgångar. Vi har valt att jobba för att investera i dessa barn eftersom vi anser att varje barn har rätten samt potentialen till att kunna göra skillnad för sig själv och den framtid som väntar. Varje SAL klädesplagg står för ett bidrag och varje person bärandes detta betyder en hjälpande hand.

Vi är en.
Vi är alla ansvariga att ta hand om varandra, alla djur, vår miljö samt hela vår planet. Som människor av denna Jord lever vi med intentionen att göra gott. Allt startar med förståelsen att det är så, att allt hänger ihop. En förståelse vi gillar att kalla att ”Vara stark som livet!”