Strong As Life | Samarbetspartners
Vårt levnadsmotto är att allt du ger i livet får du tillbaka, med små medel kan du göra stor skillnad. Vår vision är att bidra till en starkare, snällare och rättvisare värld. Inget jag, inget du, inget vi, inget dem. Oss!
Strong As Life
16747
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16747,page-child,parent-pageid-16741,theme-strongaslife10,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,pihl-title-hidden,columns-4,pihl-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

SAMARBETSPARTNERS

”Läkarmissionens insatser leds av lokala eldsjälar, som lever för att förändra framtiden för sina medmänniskor. Det har i över femtio år varit en viktig orsak till att hjälpen verkligen når fram. Även i Sverige behövs det människor som brinner för det de gör. Därför är det en stor glädje för oss på Läkarmissionen att få samarbeta med Strong As Life.”

Dicran Sarafian, Marknadschef, Läkarmissionen

”Eftersom att Haninge Hälsokost grundades i samma lokaler som Strong As Life så har vi från nära håll följt projektet ända sen dagen då den allra första t-shirten trycktes. Vi ser gemenskapen, glädjen och den ömsesidiga respekten som delas emellan representanter ifrån Strong As Life varje dag. För oss är det inte en fråga, utan snarare en självklarhet att vara med och bidra till en rättvisare värld! Vi känner oss stolta över att vara den enda fysiska butiken som säljer tröjorna, och självklart i icke vinstdrivande syfte!”

Markel Engström, Ägare Haninge Hälsokost

”Vi på Company Line kan stolt lyfta fram Strong As Life som en av våra omvärldsengagerade samarbetspartners. Vi tvekade inte en sekund när vi fick möjligheten att bidra till den resan som påbörjats och vi tror oss kunna hjälpa Strong As Life att nå ut ännu längre med sitt budskap.”

”S10 Fitness familjen har visionen att utbilda, motivera och integrera hälsa, friskvård och livslängd i alla vi möter. Genom fitness ser vi möjligheten att stödja vårt samhälle och dess medlemmar. Det faktum att vi kunde bevittna och delta i Strong as Life projektet lärde oss en ny nivå av osjälviskhet. Något som förkroppsligas av Gustav Pettersson, som tar vårt budskap till en global nivå långt bortom Kalifornias gränser.  Vi är för evigt stöd både mentalt, känslomässigt, fysiskt och ekonomiskt till detta projekt. Vilket är omätbart inte bara ur ett fysiskt perspektiv utan från ett humanitärt också.”

David Sten och Christopher Daly, Ägare S10 Fitness