Strong As Life | Vår Berättelse
Vårt levnadsmotto är att allt du ger i livet får du tillbaka, med små medel kan du göra stor skillnad. Vår vision är att bidra till en starkare, snällare och rättvisare värld. Inget jag, inget du, inget vi, inget dem. Oss!
Strong As Life
16763
page-template-default,page,page-id-16763,page-child,parent-pageid-16741,theme-strongaslife10,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,pihl-title-hidden,columns-4,pihl-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

VÅR BERÄTTELSE

Äventyret började som en blogg med syftet att inspirera hälsa. En armhävningsutmaning gjorde det till ett kollektiv. Ett kollektiv som representerade ett budskap om att också träna för andra. Ett budskap som idag är buret av mer än tusen vackra själar världen över. Strong as Life är idag representerat i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Sydafrika, Japan, Australien, Kanada, USA och Brasilien. Vårt levnadsmotto är att allt du ger i livet får du tillbaka, med små medel kan du göra stor skillnad.

Vår vision är att bidra till en starkare, snällare och rättvisare värld..

Vårt mål är att investera 100 000 kronor årligen i utvecklings- samt utbildningsprojekt hjälpandes barn i utsatta delar av vår värld.

Inget jag, inget du, inget vi, inget dem. Oss! 
@strongaslife
#strongaslife

Under vårt första år, 2014, stöttade vi barnen i kåkstaden Kayamandi, Sydafrika. Vi har idag inlett ett samarbete med Läkarmissionen och tillsammans startar vi ett nytt projekt som hjälper barn i ett slumområde utanför New Delhi, Indien.

Läs mer om detta här!