Strong As Life | Indien
Vårt levnadsmotto är att allt du ger i livet får du tillbaka, med små medel kan du göra stor skillnad. Vår vision är att bidra till en starkare, snällare och rättvisare värld. Inget jag, inget du, inget vi, inget dem. Oss!
Strong As Life
16785
page-template-default,page,page-id-16785,page-child,parent-pageid-16783,theme-strongaslife10,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,pihl-title-hidden,columns-4,pihl-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

NEW DELHI / INDIEN

Vi blickar österut mot Asien och Indien som nästa projekt. Tillsammans med Läkarmissionen kommer vi investera i barns och ungdomars liv genom att starta ett projekt i ett slumområde i New Delhi.

 

Detta är ett extremt fattigt slumområde med omfattande drogproblem även i unga åldrar och många barn lämnar skolan i för tidig ålder.

 

Vårt projekt fokuserar på arbets- och skolvägledning. Detta genom handledning till ungdomarna för att förbättra deras studieresultat samt yrkesträning med kurser för att hjälpa ungdomarna ut på arbetsmarknaden och möjligheten till arbetskontakter.

 

För ungdomar på gatan arbetar vi tillsammans med en lokal organisation vid namn Eficor med stöd, omvårdnad och rådgivning. Här ingår samtal om moral och uppträdande, hygien och att få ungdomar att ändra vanor och beteenden. Tillsammans ser vi till att barnen får näringsriktig mat och hygienartiklar.